sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Persones amb discapacitat participen en la II Jornada Tècnica en Accessibilitat

Durant el matí del passat divendres 15 de maig es va celebrar la II Jornada en Accesibilitat. La primera edició es va produir fa 2 mesos i estava destinada a professionals del sector i associacions d’ajut a persones amb discapacitat. Aquet cop, la Jornada estava destinada a un públic més general, principalment particulars i interessats en conèixer les últimes novetats en solucions en accessibilitat.

Durant el matí, la Jornada es va dividir en dues parts. A la primera, més teòrica, es van presentar diferents solucions basades en casos reals. Al poc de començar, Concepció Veray, candidata del PPC per l’alcaldia de Girona, es va apropar a saludar els assistents. Concepció va demostrar un gran interès en trobar solucions per l’actual situació de Girona, on existeixen encara multitud de barreres arquitectòniques insuperables per a les persones amb mobilitat reduïda.

Acabada la primera part teòrica i amb una pausa per prendre un cafè, es va iniciar la part pràctica de la Jornada. De la mà de Mario Lanzas, tècnic expert en l’adaptació de vehicles, es va realitzar una demostració de diferents vehicles preparats per l’entrada en cadira de rodes, volants amb accelerador i palanques de fre. Les persones interessades van poder provar-los, tocar-los i consultar preus.

Finalment, l’esdeveniment es a tancar amb la presentació de la Genny, la revolucionaria cadira de rodes. Capaç de girar sobre el seu propi eix 360º, arribar als 20 km/h i una autonomia de 40 quilòmetres; la Genny va despertar la curiositat de totes les persones. Entre aquestes va haver-hi qui es va animar a provar-la i no decebre

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu