sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

“Pertutti”, l'agència de viatges “per, para i cap a” tots

Quan es tracta d'organitzar un viatge o escapada ens documentem per tal de treure el màxim profit dels nostres dies de vacances. La informació relativa a un turisme sense bareras sol ser molt escassa. Amb la finalitat de solucionar-ho neix “Pertutti”, una agència de viatges especialitzada en “Turisme per a tothom”, ja siguin les persones amb discapacitat, pares amb carrets de bebès, persones grans... D'aquesta manera, la família pot gaudir al complet d'uns dies de descans.

Aquest és un projecte de Beatriz Freire, diplomada en Turisme, i de Giovanna García, diplomada en Treball Social.

L'agència organitza escapades a Burgos, Álaba o La Rioja. Els usuaris poden gaudir d'opcions turístiques per a tots els gustos, des de tours culturals i gastronòmics, a jocs per descobrir el territori, tastos didàctics o turisme de naturalesa.

Aquesta iniciativa els ha valgut un premi a les seves creadores, el Yuzz Dona, un premi del Banc Santander i la Fundació EY que reconeix la labora de joves emprenedores.

Molt bé, noies!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu