sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Pictoagenda

Les noves tecnologies es presenten com una gran eina a l’hora de millorar l’accessibilitat de les persones amb algún tipus de discapacitat. És el cas de la Pictoagenda, una aplicació per a android i ipad que permet millorar el dia a dia de les persones amb dificultats en la comunicación oral.

A la Pictoagenda es poden organitzar les activitats i rutines diàries gràcies a imatges. Aquestes imatges van acompanyades de gràfics que indiquen si l’activitat està activa o no en aquell moment, si ha estat posible realizar-la o si s’ha realitzat amb èxit.

D’aquesta manera, l’ “agenda visual” permet procesar i organitzar mentalment les activitats de manera fàcil i ràpida; evitant ansietat i conductes inadecuades per la incomprensió d’aquestes activitats.

De moment, la organització és diària, però no descarten organitzar-la a mode de calendari.

Podeu accedir a la Pictoagenda aquí.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu