sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Pisos per a persones amb discapacitat intel·lectual

Les vivendes tutelades de la Fundació Espurna han ajudat 33 homes i dones amb diferents graus de diversitat funcional a tenir una vida més autònoma i independent fora del nucli familiar.

A les vivendes de la Fundació, hi poden viure entre 4 i 7 persones amb discapacitat. Compten amb un educador durant tot el dia que els dóna suport i els facilita l’entrenament necessari per aconseguir els objectius: cuinar, fer la compra, ordenar la casa, anar a la feina… A la nit, l’ajuda s’incrementa amb un altre monitor que supervisa i acompanya el grup.

Les persones que habiten aquests pisos tenen entre 18 i 65 anys i valoren molt positivament l’experiència.

La Fundació Espurna està formada per una setantena de professionals; compta amb un Centre d’Atenció per a nens i nenes d’entre 0 i 6 anys, un Centre Ocupacional i un Centre Especial de Treball. A dia d’avui, atenen a 260 persones, de les quals prop de 80 viuen de manera independent als 17 pisos tutelats que tenen a Torrent i Gandia (Comunitat Valenciana). Una gran tasca cap a un futur més inclusiu i sense barreres per a les persones amb discapacitat i els seus familiars.

Per a més informació: www.espurna.org

Foto: www.elperiodic.org

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu