sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Platges accessibles a Barcelona

Tots volem gaudir de l’estiu. Per això, els nostres destins i platges han de ser accessibles. Recentment, 8 platges de Barcelona han estat distingides amb la bandera blava per la qualitat dels seus serveis, entre els que destaquen l’accessibilitat i el servei de suport al bany.

Ens referim a les platges de Sant Sebastià, Sant Miquel, Barceloneta-Somorrostro, Nova Icària, Bogatell, Mar Bella, Nova Mar Bella y Llevant. Totes elles ressalten per la seva qualitat ambiental, salvament, informació ambiental, supressió de barreres arquitectòniques i atenció a les persones amb algun tipus de discapacitat.

A més, disposen d’aparcaments reservats amb camins accesibles fins a la platja, bona senyalització i informació visual i tàctil, lavabos adaptats, passarel·les de fusta fins a l’aigua i dutxes adaptades amb cadires. Es garanteix també el transport públic adaptat fins a les platges.

Per a més informació podeu consultar aquí.

A gaudir d’un bon bany!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu