sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Playmobil fabricarà figures amb discapacitat

En poc més de 10 dies, Playmobil ha escoltat les demandes de la plataforma “Toy Like Me” i ha anunciat la nova producció de figures de personatges amb discapacitat. És la resposta a les més de 50.000 sol·licituds que aquesta plataforma ha aconseguit reunir via Charge.org.

Les sol·licituds de “Toy Like Me” van aparèixer oficialment el passat 20 de maig. A través de Facebook, van exposar la necessitat que les empreses de la joguet prenguessin consciència de la realitat que representen les seves figures. Fins ara, tots els personatges eren estereotips de persones sense discapacitat, silenciant la realitat de moltes persones. En aquest escenari és on apareix la reivindicació de molts pares de fills i filles amb discapacitat.

Les primeres reivindicacions tenen el seu origen a Regne Unit, país amb més de 770.000 nens amb discapacitat. La iniciativa va comptar aviat amb un ampli seguiment a les xarxes socials, des d'on s'animava a participar amb la recollida de signatures i a prendre consciència d'aquesta realitat. Recentment, la plataforma va anar més enllà i va al·ludir directament a Playmobil. Contra tot pronòstic, i en un temps rècord, Playmobil va anunciar via Facebook que començaria a fabricar figures amb discapacitat, tal com li havien sol·licitat.

Per “Toys Like Me” suposa la primera victòria, i ja ha assenyalat altres empreses perquè se sumin a la iniciativa.

Font: www.huffingtonpost.es

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu