sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Polseres SOS per a viatjar tranquils

Hi ha polseres de plata,  amb pedres, unes de fil, i les altres… ens informen i ens fan la vida més fàcil!

Neix una polsera capaç d'emmagatzemar informació com a dades mèdiques importants o persones de contacte a qui acudir en cas d'emergència. Accedir a aquesta informació és molt fàcil i ràpid gràcies a les noves tecnologies. Només necessitem un telèfon Smartphone o una Tablet amb accés a internet i llegir el codi QR incorporat en la polsera. Així de senzill accedirem a la nostra fitxa personal amb, per exemple, el nostre nom, cognoms, dades de contacte, persones a avisar en cas d'emergència, grup sanguini, al·lèrgies a fàrmacs, cardiopaties…etc.

Per activar la polsera i introduir la nostra informació hem de:

  • Escanejar el codi QR amb un telèfon mòbil o una *tableta i registrar-nos a la web a la qual deriva el codi.
  • Després d'haver-nos registrat, hem d'activar el nostre perfil mitjançant un enllaç que rebem en el nostre correu electrònic.
  • Editem el perfil amb la informació que creguem més oportuna. La informació es pot modificar tantes vegades com sigui necessari.

 

La polsera es diu Silicode SOS, està feta de silicona i està disponible en talles per a adult i nen. També existeix una versió en format adhesiu per enganxar-se en cascos o altres elements, i fins i tot identificar les nostres pertinences.

 

Font: vidaactiva.com

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu