sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Posen veu a la creativitat

Hi havia una vegada... un disc-llibre de contes i poemes fet per persones amb autisme i discapacitat intel·lectual. Aquest recopilatori aplega les obres premiades en el “Sisè Certamen Literari Rosetta”, i podrem escoltar-les gràcies a que diferents personalitats del món de la cultura els hi han posat veu. Entre elles, les actrius Lola Herrera, Nerea Garmendia, Fanny Gautier i Isabel Prinz, els actors Jordi Rebellón i Jesús Olmedo, l’humorista Millán Salcedo o Juan Luis Cano de Gomaespuma, el cantant Ángel Capel i el tenor José Manuel Zapata, entre altres.

Amb aquesta iniciativa s’intenta fomentar el desenvolupament de la creativitat en persones amb trastorns o discapacitat, per a millorar la seva qualitat de vida i la seva integració.

Al Certamen Literari Rosetta pot participar-hi qualsevol persona amb discapacitat intel·lectual o autisme, en 3 categories: Poesia-Premi, Narrativa-Premi i Altres Formats-Premi.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu