sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Postgrau en Accessibilitat i Disseny per a Tothom

Catàleg Postgrau en Accessibilitat Universal i Disseny per a Tothom

La societat envelleix i aspira a fer-ho amb una bona qualitat de vida. És per això que és de vital importància que tots els sectors professionals es posin a la feina per garantir espais, transports, tecnologies, turisme,….etc. accessibles i adaptats a les noves necessitats d'una població major.

Válida sin barreras vol aportar el seu granet de sorra a la societat i col·labora activament amb el Postgrau en Accessibilitat i Disseny per a Tots. És per això que, un any més, ha renovat el conveni de col·laboració amb la Universitat Internacional de Catalunya.

Aquest curs forma especialistes en el camp de l'accessibilitat. En total, 1000 hores de treball, entre hores presencials online (185h) i el treball de recerca (815h), que abordaran temàtiques tan diverses com: Espai Urbà, Edificació d'Ús Públic, Edificació d'Ús Privat, Noves Tecnologies, Accessibilitat en el Transport, Turisme Accessible i Cultural, Inserció Laboral, Empresa i Ergonomia, Accessibilitat Social, Salut, Oci i Temps Lliure.

Amb aquest programa docent els estudiants seran capaços de desenvolupar projectes amb costos econòmics accessibles i aprofundiran de forma crítica en les principals lleis i reglaments sobre accessibilitat.

Aquest Postgrau és accessible ja que les sessions presencials es fan mitjançant plataforma online. Així, les noves tecnologies permeten realitzar el curs des de qualsevol part del món i interactuar amb professors i companys en temps real.

El curs comença a l'octubre de 2017 i acaba al juliol 2018. Es realitzarà els dijous de 16h a 21h. Les places són limitades i si esteu interessats podeu inscriure-us fins al 28 de setembre de 2017.

Aquest curs està dirigit per Enrique Rovira-Beleta (ESARQ-School of Architecture. Uic Barcelona).

Per a més informació podeu...

 

Junts aconseguirem un món sense barreres!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu