sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Premi de robòtica per a quatre adolescents gironins

Des dels Estats Units han premiat als adolescents que han dissenyant una cadira de rodes connectada a un braçalet. Els joves, Núria Brusi, la Laia Travé, en Marc Falgueras i l’Àngel Roncero d’entre 12 i 13 anys, que estudien 1r i 2n d’ESO en instituts de la ciutat de Girona, fan extraescolars de robótica i participen en els tallers d’Innova’t Educació, on s’han preseparat per participar en la competició internacional. Han presentat el projecte a la Vex Robotics Competition, un campionat d’abast internacional que s’ha celebrat a Kentucky. Entre d’altres, la cadira de rodes està pensada per aixecar la persona discapacitada i el braçalet que hi va interconnectat, incorpora altres usos com obrir portes, fer pagaments o alertar als familiars en cas de necessitat, tot pensat per facilitar el seu dia a dia. Els quatre escolars, van volar a Amèrica després de guanyar un campionat estatal i haver construït un robot des de zero per afrontar els reptes que plantejava l’organització dels Vex. No van arribar a la final en les proves d'habilitat, però van superar la resta d'equips en creativitat i en innovació, i van assolir el premi a la inspiració.

Des de Válida sin barreras recolzem tots els projectes innovadors que ajuden i milloren la vida de les persones. Felicitats!

 

Font: http://www.ccma.cat

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu