sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Primer fitxatge de la temporada del Válida sin barreras-CB MIFAS

El Válida sin barreras – CB MIFAS està escalfant motors per a la nova temporada i incorpora a la plantilla a Pau Omedes, pivot de l'Alt Empordà, per a la temporada 2014-2015.

Omedes té 25 anys i acumula una àmplia experiència en el bàsquet en cadira de rodes. Pau es va formar al Válida sin barreras – CB Mifas i va jugar les seves dues últimes temporades en un equip barceloní. Amb aquesta reincorporació l'equip es rejoveneix i guanya en joc ofensiu, dos dels principals objectius d'aquesta temporada.

Els gironins continuaran disputant aquest 2014-2015 la Lliga Nacional i la Lliga Catalana, els diumenges a les 12h en el Pavelló de Girona Fontajau. L'entrada és gratuïta. 

Compteu amb nosaltres nois. Endavant Válida sin barreras – CB MIFAS!


Válida Access, especialista en pujaescales, plataformes salvaescales i elevadors verticals de curt recorregut, us ofereix aquesta informació.

 

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu