sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Primer partit de lliga contra el Válida sin barreras - CB MIFAS

Bon regust de boca pel Válida sin barreras CB Mifas en el primer partit de la Lliga Nacional FEDDF de bàsquet en cadira de rodes jugat contra el Joventut BCR diumenge passat 13 de novembre, després d'un any sense jugar.

No es pot demanar més. Malgrat que no van poder rematar el partit, la trobada els va servir per poder agafar ritme en la competició. A més, les distàncies amb l'equip contrincant no van ser tantes, i és que van jugar contra un dels equips favorits a l'ascens.

De fet, el partit va estar molt igualat en tot moment, i fins i tot, a 4 minuts pel final, la diferència era només de 4 punts a favor de l'equip de Badalona. Però, alguns petits errors en el rebot defensiu i algun tir fallat, van provocar que finalment la balança es decantés a favor del Joventut BCR per un 39-50.

Destaquem als jugadors Tatché i Moreno, que van debutar durant aquest partit i no tenien experiència en la competició en cadira de rodes. Fantàstic nois!

La propera cita del Válida sin barreras CB Mifas serà el 19 de novembre a Mallorca, contra el CD Discasport, un equip de nova creació que genera molta incògnita pels de Girona: quin serà el seu potencial? Aviat ho sabrem.

Endavant equip!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu