sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

PROMOCIÓ ANY NOU

Sabem que aquest mes es converteix en un dels més complicats de l'any per a les economies familiars. Després de la gran quantitat de despeses que ens veiem obligats a realitzar a les festes nadalenques, arriba el mes de gener, en el qual amb l'entrada d'aquest nou any, moltes famílies han de fer malabarismes per a aconseguir arribar a fi de mes.

És per aquest motiu que a Válida sin barreras volem fer-te la vida més fàcil perquè tinguis una bona entrada d'any. T'oferim la nostra PROMOCIÓ ANY NOU:

Compra ara i NO PAGUIS fins a ABRIL de 2019!

Telefona'ns al telèfon gratuït 900 414 000 i t'oferirem tota la informació que necessitis perquè puguis aconseguir el teu salvaescales ideal, adaptant-se a les teves necessitats i fet 100% a mida. També t'oferim una visita gratuïta dels nostres experts en accessibilitat per a realitzar un estudi del lloc i oferir-te un pressupost sense compromís.

No et compliquis i aprofita la nostra promoció, amb Válida sin barreras tot són avantatges!

 

¡Feliç any nou!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu