sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Pròrroga del Plan Pive-6!

El Pla PIVE-6 es prorroga fins a finals d'any. La idea de continuar amb aquest tipus d’ajuda es deu al desig d'impulsar l'activitat econòmica al sector de l'automòbil, l'ocupació i l'eficiència energètica.

A més, el Pla PIVE-6 trenca barreres a favor de les persones amb discapacitat en afavorir que les persones amb mobilitat reduïda tinguin més facilitats pera pagar-se el tipus d'adaptació especial que necessiten per accedir o conduir els seus vehicles. 

Recordem que l'ajuda pública per a l'usuari, compresa dins del Pla PIVE-6, s'eleva a 1.500 euros. A aquesta quantia ha d'afegir-se el descompte que també ha de realitzar el venedor, oferint així i íntegrament una reducció d'almenys 3.000 euros sobre el preu final.

Com a criteri general, la condició és que el preu del vehicle adquirit no excedeixi dels vint-i-cinc mil euros, exceptuant la compra de vehicles elèctrics, híbrids endollables i d'autonomia estesa, exclusivament per a famílies nombroses, així com vehicles amb més de cinc places. Així mateix, per a les persones amb discapacitat o mobilitat reduïda que es decideixin a adquirir un vehicle adaptat, el límit s'eleva als trenta mil euros, sempre sense IVA.

Des de Válida Car, la divisió especializada en adaptació de vehicles de Válida sin barreras, li recomanem que sempre, abans d'adquirir qualsevol tipus de vehicle adaptat, es posi en contacte amb un professional. Ell l’assessorarà en tot el que necessita saber.

 

 

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu