sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

PUA 2020 Prestació d'atenció social a persones amb discapacitat a Catalunya

Recentment s'han tornat a posar a disposició dels ciutadans de Catalunya que compleixin els requisits exigits, els ajuts i prestacions PUA 2020. Aquesta prestació té com a objectiu ajudar a l'adquisició de productes per a fomentar l'autonomia de persones amb discapacitat. Per exemple, productes relacionats amb l'accessibilitat; cadires pujaescales, plataformes pujaescales o elevadors de curt recorregut.

Quins requisits s'han de complir per poder demanar la prestació PUA 2020?

Per poder enviar la sol·licitud per als ajuts i prestacions PUA, la persona interessada ha de tenir reconegut un grau de discapacitat igual o superior a l'33%. Alhora han de complir els requisits i les condicions que s'han establert en la normativa. Es requereix l'haver sol·licitat i portat a terme el tràmit de reconeixement i revisió de l'grau de discapacitat.

 

La sol·licitud per formulari per als ajuts PUA (Prestació d'atenció socials a les persones amb discapacitat) es pot realitzar de l'11 de Juliol a l'10 de setembre de 2020.

 

Passos per sol·licitar la prestació PUA 2020

 

1. Pots sol·licitar la teva prestació de forma telemàtica o presencial.

2. Rebre resposta per part de l'Administració (terme màxim de 3 mesos per rebre resposta)

3. Pagament i Justificant. Per a la concessió de la prestació s'haurà de justificar la realització de la despesa per a l'adquisició de l'prodcucto o actuació. El pagament de la prestació es farà un cop justificada i verificada la realització de l'objecte de la prestació.

Data per realitzar la sol·licitud: de l'11 de juliol de 2020, 10 de setembre de 2020.

Fer clic al següent enllaç per veure tota la informació oficial relacionada sobre els Requisits i passos per sol·licitar la prestació PUA 2020

PDF amb llista de Productes i actuacions (Annex 1) que contempla la prestació PUA 2020

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu