sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

PUA 2020 Prestació d'atenció social a persones amb discapacitat a Catalunya

Recentment s'han tornat a posar a disposició dels ciutadans de Catalunya que compleixin els requisits exigits, els ajuts i prestacions PUA 2020. Aquesta prestació té com a objectiu ajudar a l'adquisició de productes per a fomentar l'autonomia de persones amb discapacitat. Per exemple, productes relacionats amb l'accessibilitat; cadires pujaescales, plataformes pujaescales o elevadors de curt recorregut.

Quins requisits s'han de complir per poder demanar la prestació PUA 2020?

Per poder enviar la sol·licitud per als ajuts i prestacions PUA, la persona interessada ha de tenir reconegut un grau de discapacitat igual o superior a l'33%. Alhora han de complir els requisits i les condicions que s'han establert en la normativa. Es requereix l'haver sol·licitat i portat a terme el tràmit de reconeixement i revisió de l'grau de discapacitat.

 

La sol·licitud per formulari per als ajuts PUA (Prestació d'atenció socials a les persones amb discapacitat) es pot realitzar de l'11 de Juliol a l'10 de setembre de 2020.

 

Passos per sol·licitar la prestació PUA 2020

 

1. Pots sol·licitar la teva prestació de forma telemàtica o presencial.

2. Rebre resposta per part de l'Administració (terme màxim de 3 mesos per rebre resposta)

3. Pagament i Justificant. Per a la concessió de la prestació s'haurà de justificar la realització de la despesa per a l'adquisició de l'prodcucto o actuació. El pagament de la prestació es farà un cop justificada i verificada la realització de l'objecte de la prestació.

Data per realitzar la sol·licitud: de l'11 de juliol de 2020, 10 de setembre de 2020.

Fer clic al següent enllaç per veure tota la informació oficial relacionada sobre els Requisits i passos per sol·licitar la prestació PUA 2020

PDF amb llista de Productes i actuacions (Annex 1) que contempla la prestació PUA 2020

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu