sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Qualitat de vida a la tercera edat

Aquestes dades, ofertes per l'Institut Nacional d'Estadística (INE), concreten que l'esperança de vida en les dones s'allarga fins als 85 anys i fins als 80 en el cas dels homes. 

Com és lògic, a mesura que passa el temps, el cos es ressent de l’edat i cada vegada tenim major dificultat per realitzar les nostres tasques quotidianes amb la mateixa facilitat i agilitat que ho fèiem abans. Així és com el declivi de l'estat físic esdevé una de les majors preocupacions i pors de les persones en fer-se grans (segons estudi realitzat per la companyia biomèdica Pfizer)

En aquest sentit, el sol fet de pujar unes simples escales dins de la llar, per exemple, pot suposar un obstacle i un fre per a moltes persones a causa de la por a poder-se caure o fer-se mal. 

És clar que tots volem tenir una vida molt llarga i desitgem envellir sempre amb la màxima qualitat de vida, per contribuir a conseguir-ho, Válida sin barreras, sempre al costat de les persones d'avançada edat o amb mobilitat reduïda, disposa d'una infinitat de solucions pensades per fer la vida més fàcil i segura.

Les cadires salvaescaleras, per exemple, són una solució perfecta per pujar i baixar tot tipus d'escales sense que la persona realitzi esforç algun i ho faci d'una forma totalment segura. Aquest tipus de catires s'adapten perfectament a tot tipus d'escala, ja sigui recta (models Fidus i Amicus) o corba (models Socius, Devotus i *Unum) i, a més, poden instal·lar-se tant en interiors com a exteriors.

Així és com la tecnologia al servei de les persones permet garantir una major autonomia a l'ésser humà i contribueix a viure amb la major qualitat de vida possible.

Per un món sense barreres!

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2021

menu