sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Qualitat de vida a la tercera edat

Aquestes dades, ofertes per l'Institut Nacional d'Estadística (INE), concreten que l'esperança de vida en les dones s'allarga fins als 85 anys i fins als 80 en el cas dels homes. 

Com és lògic, a mesura que passa el temps, el cos es ressent de l’edat i cada vegada tenim major dificultat per realitzar les nostres tasques quotidianes amb la mateixa facilitat i agilitat que ho fèiem abans. Així és com el declivi de l'estat físic esdevé una de les majors preocupacions i pors de les persones en fer-se grans (segons estudi realitzat per la companyia biomèdica Pfizer)

En aquest sentit, el sol fet de pujar unes simples escales dins de la llar, per exemple, pot suposar un obstacle i un fre per a moltes persones a causa de la por a poder-se caure o fer-se mal. 

És clar que tots volem tenir una vida molt llarga i desitgem envellir sempre amb la màxima qualitat de vida, per contribuir a conseguir-ho, Válida sin barreras, sempre al costat de les persones d'avançada edat o amb mobilitat reduïda, disposa d'una infinitat de solucions pensades per fer la vida més fàcil i segura.

Les cadires salvaescaleras, per exemple, són una solució perfecta per pujar i baixar tot tipus d'escales sense que la persona realitzi esforç algun i ho faci d'una forma totalment segura. Aquest tipus de catires s'adapten perfectament a tot tipus d'escala, ja sigui recta (models Fidus i Amicus) o corba (models Socius, Devotus i *Unum) i, a més, poden instal·lar-se tant en interiors com a exteriors.

Així és com la tecnologia al servei de les persones permet garantir una major autonomia a l'ésser humà i contribueix a viure amb la major qualitat de vida possible.

Per un món sense barreres!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu