sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Què és la e-Salut?

El boom de la salut electrònica arriba a Espanya per quedar-se. Actualment comptem amb més de 45.000 aplicacions que ofereixen suport per controlar com ens trobem en el dia a dia, i tot això en el palmell de la mà, gràcies als smatphones i a les tauletes electròniques.

Aquestes aplicacions són fruit de l'esforç dels professionals de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació i dels professionals de la salut. El seu treball conjunt ofereix un ventall de senzilles aplicacions que permeten a l'usuari controlar el ritme cardíac, la diabetis o el pes, entre moltes altres funcions.

Com en tot, encara que existeixen moltíssimes aplicacions, no totes són igual de fiables. Per donar en el clau, és important que aquestes aplicacions estiguin avalades per experts, sent els seus autors entitats o professionals reconeguts. Així mateix, l'aspecte de l'aplicació també pot ser una condició decisiva per conèixer el grau de credibilitat del contingut.

Aquest tipus d'aplicacions poden ser molt beneficioses, sobretot per a aquelles persones d'avançada edat, amb mobilitat reduïda o discapacitat, doncs ofereixen a l'usuari un gran poder per a l'autogestió de la salut, contribuint així a la millora de la qualitat de vida de les persones, a més de permetre reduir determinades situacions de dependència i promouen hàbits saludables en l'usuari.

Aquest és un clar exemple de com les TIC al servei de les persones contribueixen a contruir entre tots un món sense barreres.

Font: sendasenior.com

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu