sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Què és un Chair Topper? L'ajuda tècnica per al cotxe que estaves buscant?

La Chair Topper és un mecanisme elèctric que s'instal·la en la part superior del vehicle i que permet guardar i “treure” la cadira de rodes des del seient del conductor sense realitzar cap esforç físic. Amb tan sols prèmer un botó, l'usuari aconsegueix que en tan sols 30 segons la Chair Topper emmagatzemi la cadira de rodes de forma neta i segura.

L'emmagatzematge és net perquè evita entrar la cadira de rodes a l'interior del vehicle sese preocupar-se per la brutícia que pugui transportar en les rodes. En aquest sentit, l'interior del vehicle es manté net. De la mateixa manera, el fet d'instal·lar la ChairTopper en el sostre permet que la cadira no ocupi espai en els seients, maximintzant així l'espai interior en el vehicle per a altres usos.

La Chair Topper és una solució pràctica i adequada per a la majoria de marques i models de cotxes. Així mateix, pot carregar amb la majoria de models de cadira de rodes plegables, sempre que pesin fins a 20 quilograms.

Un altre avantatge d'aquest mecanisme és que permet a l'usuari realitzar estacionament en paral·lel, convertint-se en una bona solució per la seva estretor. És a dir, en espais d'estacionament estàndard es tracta d'una bona solució, doncs no necessita més espai al costat del vehicle que l'ample que fa la cadira de rodes desplegada.

Es tracta doncs, d'una gran ajuda per a conductors autònoms i per als seus acompanyants.

Més informació a:
https://www.adaptacionvehiculos.com/ca/solucions-transport/caixa-de-sostre-chair-topper/

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu