sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Què fer a partir del 5 de desembre quant a la normativa d'accessibilitat?

normativa d'accessibilitat salvaescales

Avui, dimarts de 19 de desembre, des de les 10 del matí fins a la 1 del migdia, es celebrarà a Barcelona la Jornada sobre Drets, Accessibilitat i Compliment de la Normativa. Una Jornada que donarà resposta a la pregunta: “Què fer a partir del 5 de desembre?” data en què expira el període per adaptar tots aquells espais que no siguin accessibles.

L'acte, organitzat per COCEMFE i el Consell de l’Advocacia de Catalunya, pretén ser un punt de debat i reflexió sobre totes les qüestions que giren al voltant de la normativa en accessibilitat que expirava a la fi d'aquest 2017, i en la qual tindrà lloc una conferència sobre estratègia europea quant a drets i accessibilitat, a càrrec del Sr. Luis Cayo, president del CERMI Estatal.

Així mateix, la jornada també es complementarà amb una taula rodona en la qual participaran el Sr. Anxo Queiruga, president de COCEMFE Espanya, els Srs. Andreu Orofino i Jordi Puigverd, advocats especialitzat en temes de discapacitat, el Sr. Ramon Lamiel, Gerent del Institut Municipal de Persones amb Discapacitat i la Sra. Roser Roigé, President COCEMFE Catalunya.

Válida sin barreras també estarà present en la jornada, col·laborant en la logística de la mateixa a nivell d'accessibilitat i acostant als presents totes les ajudes tècniques que existeixen al mercat quant a supressió de barreres arquitectòniques per fer un món més inclusiu.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu