sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Queda’t a casa

Servei integral de valoració funcional i assistència a la llar

La dependència és un estat que ens pot sobrevenir en qualsevol moment de la nostra vida, bé sigui per malaltia, accident o envelliment. Davant d’aquesta situació se’ns plantegen molts dubtes i no sempre disposem de tota la informació necessària per poder decidir la resposta més adient per a cada situació.

El dubte principal que tenen moltes persones és decidir entre anar a viure a una residència o al domicili habitual, les dues opcions són vàlides. L’experiència ens diu que en moltes ocasions a la persona li agradaria quedar-se a casa, però pot resultar complicat perquè hi ha molts factors a valorar. L’opció resulta viable si s’enfoca de forma efectiva i clara per part de professionals amb la finalitat de poder garantir una bona qualitat de vida.

El Servei integral de valoració funcional i assistència a la llar: “Queda’t a casa”, té com a objectiu oferir un estudi personalitzat de les necessitats i situació de cada persona i el seu entorn, donant una resposta amb solucions que garanteixen seguretat, confort i autonomia.

Així doncs, s’ofereix una valoració de la situació social i d’assessorament d’ajudes, així com de les necessitats físiques dins el domicili per així poder-ne eliminar les barreres arquitectòniques que presenti l’habitatge. S’ofereixen productes de suport que faciliten les activitats de la vida diària i el suport de diversos professionals a domicili, com ara cuidadors, Terapeutes Ocupacionals, Fisioteràpies o Psicòlegs. A més, s’ofereix formació pels cuidadors i un contacte constant amb serveis residencials.

Amb tot això, el que es vol aconseguir és que la persona usuària pugui continuar vivint a l’entorn conegut i familiar, podent continuar amb la seva rutina coneguda, amb intimitat i el màxim confort. Tot això, acompanyat amb les relacions socials del barri i aconseguint un estalvi econòmic a l’adaptació de la llar.

Válida sin barreras, juntament amb Quvitec, La Psicóloga i Adom, col·laborem a aquest projecte oferint el gran ventall de solucions en mobilitat i supressió de barreres arquitectòniques amb l’objectiu de garantir a l’usuari gaudir de la rutina i de les relacions socials habituals, gràcies a productes de suport per a la mobilitat i amb la supressió de barreres arquitectòniques. Entre tots, fem fàcil la vida de les persones!

 

Más información: www.quedatacasa.com 

 

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu