sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Quins factors determinen i influeixen en el benestar de les persones amb discapacitat?

La Universitat nacional d'Educació a Distància (UNED) està realitzant una recerca amb tal de saber què factors influeixen en el benestar de les persones amb discapacitat. Els resultats que s'obtinguin serviran per poder actuar i millorar la seva qualitat de vida en aquest sentit.

Amb tal de recol·lectar informació, és necessària una participació activa de les persones amb discapacitat, així que, qualsevol persona major de 18 anys, amb qualsevol tipus de discapacitat (física, visual, auditiva…) pot respondre la següent enquesta. Val la pena dir que és totalment anònima:

https://psisocialyorguned.eu.qualtrics.com/jfe/form/sv_bck41ygo5mxhlfv.

Per a aquells amb discapacitat visual aquí sota teniu una enquesta en versió accessible:

https://psisocialyorguned.eu.qualtrics.com/jfe/form/sv_4idlsbtp1tpsadd

Els resultats es compartiran amb les entitats i fundacions que col·laboren en aquesta enquesta, com l'Associació Convius amb Espasticidad, per poder realitzar accions i crear serveis per millorar el benestar de les persones amb discapacitat.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu