sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Raizer, la cadira elevadora per emergències

El 30% de les persones majors de 65 anys cau cada any. Això significa que són molts els esforços que cuidadors i usuaris destinen diàriament per minimitzar, dins el possible, aquesta problemàtica.

Per sort, la tecnologia ens brinda una petita ajuda. Es tracta de RAIZER, una cadira elevadora que és capaç d'aixecar a la persona que està en el terra de manera fàcil i amb un mínim de recursos i temps.

El funcionament d'aquesta cadira és molt senzill. Es munta ràpid, en menys de 3 minuts ja la tenim col·locada al voltant de la persona que ha sofert la caiguda. Després, només hem de prémer un botó i comença el moviment que incorpora a l'usuari.

Normalment, aixecar a una persona gran que es troba en el terra sol requerir com a mínim a dues persones. En canvi amb RAIZER només és necessari un sol cuidador.

A més, l'elevació es realitza de manera suau i agradable per a l'usuari, amb el que es redueix l'estrès i la incomoditat pròpies d'aquest tipus de situacions.

Com el lloc de la caiguda és imprevisible, aquesta cadira per a emergències ja ve preparada en dues bosses fàcilment transportables i, després del seu ús, és molt fàcil de desmuntar.

Podeu veure fotografies d'aquest innovador elevador aquí.

Per a més informació i veure vídeo podeu sol·licitar-ho cridant al 900 414 000 o escriu-nos a [email protected]

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu