sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Recta final per al Torneig de pàdel Ciutat de València

Aquest cap de setmana se celebra el Torneig de pàdel Ciutat de València en cadira de rodes. Fa amb prou feines uns dies es va sortejar la combinació de jugadors per al primer partit. En aquesta ocasió, la competició acollirà 27 parelles vingudes de tota la geografia espanyola.

Entre els assistents estarà el campió de pàdel Luis Peinado, abanderat de Válida sin barreras. En aquest cas, Luis juga a casa, a València, en un dels tornejos més importants de la temporada i en els quals competirà també pel títol. En els propers dies seguirem l'evolució de l'esdeveniment, tot un exemple de l'esport inclusiu i del millor pàdel.

D'altra banda, Válida sin barreras participarà directament en l'esdeveniment com a col·laborador oficial. Amb un estand a peu de pistes, durant els dies de torneig es realitzarà una demostració de les últimes solucions en accessibilitat, destacant l'adaptació de vehicles per a persones amb mobilitat reduïda o discapacitat. Allí estarà Montse Méndez, responsable de la divisió de Válida Car.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu