sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Renfe inverteix més de 30 milions en accessibilitat a Catalunya

accesibilitat a catalunya

Al llarg del 2017, l’operadora ferroviària més coneguda a Espanya, ha fet aquesta inversió amb l’objectiu principal de millorar l’accessibilitat a les estacions de trens i als sistemes d’informació d’atenció al client.

El 61% dels trens de la companyia ferroviària ja són accessibles a persones amb mobilitat reduïda o amb discapacitat, gràcies a les reformes de 22 unitats del model de tren 447 portades a terme en el 2017 que se sumen al conjunt de trens Civia de Renfe, que ja són completament accessibles.

Les actuacions no només s’han dut a terme durant el passat 2017, sinó que tindran continuïtat durant el 2018 i està prevista una inversió de 20 milions d’euros més. A més, les modificacions a les estacions de Rodalies s’emmarquen en el pla d’estacions que ha establert Renfe, pel qual es preveu una inversió de 100 milions d’euros.

El passat 2017 es van realitzar operacions a estacions com Sant Joan Despí, Viladecavalls, Lavern-Subirats o Granollers Centre. Aquest any, Renfe continuarà amb les actuacions a les estacions de Sabadell Centre, Mollet-Santa Rosa o Manresa, que està previst que sigui la primera que compti amb un gran sistema d’atenció i venda al client integrat.

Font: efe.com

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu