sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Renovació de l'acord de col·laboració amb la Fundació de l'Hospital Nacional de Paraplègics de Toledo

Un any més, Válida sin barreras ha renovat el seu compromís social amb l'Hospital Nacional de Paraplègics de Toledo amb l'objectiu de contribuir a la promoció i coordinació de la realització i desenvolupament de programes de recerca científica aplicada a la Biomedicina i a les Ciències de la salut i la prevenció de les malalties, a la millora de l'assistència sanitària i soci-sanitària i a la rehabilitació. Tanmateix, aquesta col·laboració ha de servir també per a projectar a la societat i a l'entorn sanitari els avanços de la recerca, la informació i l'experiència mitjançant la revista Infomédula, plataforma de comunicació de la Fundació.

Válida sin barreras, sempre vinculada amb les persones amb discapacitat i/o amb mobilitat reduïda, destina part dels seus ingressos a programes de Responsabilitat Social Corporativa, amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones, brindant-los en un entorn cada vegada més accessible, integrat i autònom.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu