sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Renovació de patrocini del Postgrau en Accessibilitat i Disseny per a Tots

La signatura de la renovació va tenir lloc el passat 15 de juny al Campus Barcelona de la Universitat i va estar representada pel rector de UIC Barcelona, Xavier Gil Mur, el director de la UIC Barcelona School of Architecture, Josep Lluis i Ginovart; la gestora de l'escola, Yolanda Espina, el director del postgrau, l'arquitecte Enrique Rovira-Beleta i per part de l'empresa Válida sin barreras, el gerent Francesc Nonó.

El propi Rovira-Beleta va agrair el compromís de Válida sin barreras amb el postgrau que dirigeix. “És un honor que una de les empreses referents en l'àmbit de l'accessibilitat a Espanya mantingui la seva confiança en el nostre programa des de la seva segona edició”, va assenyalar. Josep Lluis i Ginovart, el director de l'escola, va recordar el fet diferencial que “UIC Barcelona sigui l'única escola d'arquitectura a Espanya que inclou l'accessibilitat com a matèria obligatòria al seu programa d'estudis”. El postgrau resulta ser la primera iniciativa acadèmica en l'àmbit universitari espanyol que contempla aquesta àrea de l'Accessibilitat des d'un punt de vista global. S'utilitza la modalitat en línia en temps real, de manera que el curs es pot impartir mitjançant videoconferència des de qualsevol part del món. Aquest programa inaugura la seva vuitena edició a l'octubre i manté la seva modalitat en línia.

Imatge: D'esquerra a dreta, Yolanda Espina, Francesc Nonó, Xavier Gil Mur, Josep Lluis i Ginovart i Enrique Rovira-Beleta.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu