sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Reobre Centre per a nens amb discapacitat a Lorca

En aquest centre polivalent s'ofereix assistència a persones amb discapacitat intel·lectual i paràlisi cerebral i la seva reobertura ha estat, en part, gràcies a la Fundació ONZE que ha col·laborat en el projecte de reconstrucció amb una ajuda de més de 10.000 euros. 
Els dos terratrèmols que van assolar Lorca l'11 de maig de 2011 van causar greus danys en les instal·lacions del centre, donada la seva proximitat als dos epicentres. Ara podran recuperar la normalitat en el seu funcionament.
En els dos últims anys el centre ha ofert diferents tallers ocupacionals d'art floral, informàtica o de reciclatge, i ha dut a terme programes d'autonomia personal i social, d'atenció i orientació familiar, de fisioteràpia i de reinserció, entre uns altres. Compta amb un personal de 30 persones als quals se sumen 15 voluntaris. En total assistien a 165 persones amb discapacitat i a les seves famílies.
L'Associació es va crear l'any 1995 amb l'objectiu de realitzar accions d'interès general a favor de les persones amb discapacitat intel·lectual. Les activitats que desenvolupa abasten l'estudi de les seves condicions i necessitats, la prevenció, l'atenció primerenca, la formació, l'ocupació, l'oci, l'esport, la tutela, l'habitatge, i en general tot allò que contribueixi a l'assoliment de les seves finalitats.
L'any 2009 *Apandis va començar a dur a terme la construcció d'aquest centre polivalent, compost per Centre Ocupacional i centre de dia (de 122 places), Centre d'atenció primerenca (50 places) i centre d'atenció a escolars (50 places), la qual cosa habilitaria un total de 222 places.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu