sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Reparació d'elevadors SITES? T'ajudem

L'adequació d'antics elevadors a les noves normatives de seguretat ha provocat una allau de reclamacions en la majoria d'empreses fabricants d'ascensors elevadors. Entre una de les principals marques del mercat està SITES, una empresa d'origen italià dedicada a la fabricació de salvaescales, elevadors i muntacàrregues. Molts d'aquests productes, sobretot els elevadors destinats a ús domèstic, no estan adaptats a les noves normatives i requereixen una intervenció urgent.

A dia d'avui, la companyia SITES es troba desapareguda, deixant sense servei tècnic a un gran nombre de clients i usuaris. Per això, les persones que es trobin afectades, ja sigui per reparació, falta de manteniment o necessitin adequar el seu ascensor, necessiten buscar un servei tècnic alternatiu. Per a això, és necessari una empresa ascensorista amb experiència, capaç d'oferir peces originals o amb components d'alta qualitat capaç d'adaptar-se amb total seguretat als elevadors SITES.

I si no adapto el meu ascensor SITES? Aquesta alternativa incompliria directament la nova normativa sobre ascensors, però sobretot suposaria posar la vida dels usuaris en risc. Fins avui, molts elevadors mancaven d'elements bàsics de seguretat, com una caixa de cunyes (que frenen una caiguda d'emergència) o altres sistemes de seguretat passiva. Fins ara, instal·lar un elevador amb aquestes deficiències era totalment legal, a més de ser una opció molt més econòmica que un ascensor convencional.

Per això, adaptar un elevador SITES a la normativa vigent suposa un cost molt elevat, a més d'haver de batallar amb diverses empreses d'ascensoristes fins a trobar amb les peces necessàries. Si aquest és el teu cas, en Válida sin barreras t'ajudem. T'oferim manteniment, reparació i adequació de tota la gamma de productes SITES. Truca’ns i informa't en el 900 414 000.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu