sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Reptes d'any nou: trobar feina!

Nou any, nous reptes! Si el propòsit del 2017 és trobar feina, us ho posem fàcil. Us compartim portals i pàgines web en les quals podreu trobar ofertes de treball per a persones amb discapacitat perfectament adaptades a cada perfil:

DISJOB

Disjob és un portal de referència a l'hora de trobar ocupació. Es va crear amb l'objectiu que tots els treballadors es tractessin en igualtat de condicions. Des que es va crear al  2013 més de 4.000 persones han trobat feina. Tenen una base de dades de més de 70.000 candidats i 1.300 empreses publiquen les seves ofertes en aquest portal.

Disjob, és un projecte espanyol que va néixer de la unió de Trovit i Jobrapido.

PORTALENTO

És un portal molt actiu per trobar ofertes d'ocupació per a persones amb discapacitat. Actualment té 197.000 candidats i gairebé 20.000 entitats inscrites en la seva borsa d'ocupació.

A part d'ajudar en la cerca d'ocupació, Portalento informa de la normativa aplicable en relació amb la contractació, ajudes, subvencions, beneficis socials o fiscals… També ofereix suport tècnic relatives a la contractació de persones amb discapacitat, serveis d'intermediació laboral i formació, organitza tallers d'autoocupació…etc.

ADECCO

Adecco és coneguda per ser una de les empreses més destacables en el sector dels Recursos Humans en tots els àmbits. En 1999, va néixer la Fundació Adecco, que treballa a favor de la inserció de les persones amb discapacitat. Igual que Portalento, van una mica més enllà i realitzen una important tasca de sensibilització sobre la discapacitat en les empreses.

FUNDACIÓ INTEGRA

Integra va néixer com a fundació sense ànim de lucre l'any 2001. La seva filosofia és mantenir a la persona al centre del que fa i donar solucions a la inserció laboral.

Fan de mitjancers entre les entitats socials i institucions, que els deriven persones en risc d'exclusió social i persones amb discapacitat, i les empreses.

Válida sin barreras estem semrpe oberts a rebre currículums, sobretot de perfil administratiu-comercial. Feu-nos-el arribar al correu: [email protected].

Ja teniu mig camí fet! Som-hi!

 

Font: sunrisemedical

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu