sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Roba per a persones en cadira de rodes

Quan estrenem una peça de roba ens sentim bé i ens puja l'autoestima. La dissenyadora Rut Turró n’és conscient així que, després d'estar més de 15 anys vinculada a iniciatives solidàries i de suport a les persones amb discapacitat, ha decidit embarcar-se en una nova fita: crear una petita empresa dedicada a la confecció de roba funcional i bonica per a persones en cadira de rodes. 

La Rut va estudiar durant tres anys i mig, juntament amb entitats i potencials clients, per a confeccionar peces que fossin fàcils de posar a les persones que estan assegudes. 

De moment, podem adquirir a la seva botiga “FIT AND SIT” uns pantalons bàsics, però la intenció és anar desenvolupant tota una col·lecció sencera. A finals de l’hivern està previst que estigui disponible un jersei adaptat, i també té en ment el desenvolupament de possibles accessoris per a peces de roba, com un dispositiu calefactor.

Fit and Sit és una iniciativa recent però ja ha estat premiada pel premi CREATIC per la seva proposta innovadora. 

Un clar exemple sobre com la tecnologia pot millorar la qualitat de vida de les persones. Felicitats Rut!

Per un món sense barreres!

 

 

 

 

Font: ElMundo

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu