sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Rutes adaptades per a persones en cadira de rodes gràcies a Google maps

Rutes adaptades per personas en cadira de rodes Google maps

Google Maps s'ha convertit en un imprescindible per ajudar les persones que van a peu, amb cotxe o amb bicicleta a arribar a altres llocs. També ens ajuda a conèixer les rutes que ens ofereix el transport públic. Ara, han afegit una nova opció molt útil: la possibilitat de visualitzar rutes adaptades per a persones amb mobilitat reduïda o en cadira de rodes. Aquest navegador també ofereix imatges actualitzades perquè les persones tinguin una vista prèvia del lloc amb anticipació.

Per visualitzar aquestes noves rutes, hem de prémer on volem arribar i després de fer clic en adreces, anar a les opcions, on es troba "accessible per a cadires de rodes". En aquesta opció, Google maps ens mostra una ruta adaptada per a persones en cadira de rodes, tenint en compte les estacions adaptades.

Actualment, aquestes rutes es troben disponibles en grans nuclis urbans però estan treballant amb agències i ajuntaments per expandir aquestes rutes, facilitant així, el dia a dia de les persones.

 

Font: http://sanicorsalud.es

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu