sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

S’arriba al 30% d’inserció laboral de les persones amb trastorn mental

Ahir es va celebrar els 13 anys de funcionament de les Oficines Tècniques Laborals. L’esdeveniment es va desenvolupar al Born Centre Cultural (Barcelona) sota el nom de “Jornada de Treball i Salut mental: Trencant l’estigma”. Es van tractar temes com els prejudicis i reserves que encara existeixen a l’hora de contractar persones amb alguna malaltia mental, sobretot en temps de crisi; així com es va reconèixer el treball realitzat per les OTL per garantir-ne l’accessibilitat.

També fou present Salvador Esteve, president de la Diputació de Barcelona, qui va declarar que “la crisi ha fet augmentar casi en un 40% el número de persones que es dirigeixen a les OTL” i que “les OTL són una prova de que el bon acompanyament de les persones amb trastorn mental permet obtenir resultats molt positius i la integració plena és possible”.

Entre les dades més rellevants presentades per les OTL va destacar l’estimació de que la inserció laboral de les persones amb discapacitat mental és del 30%, y que en el 70% dels casos la inserció es produeix en PIMES. Tanmateix, tots els assistents van coincidir en recalcar la importància de seguir treballant ja que entre el 70% i el 80% de les persones pateixen aquests problemes es troba desocupada o a l’atur. 

Font: http://www.abc.es/ i www.diba.cat

Foto: www.diba.cat

 

Des de Válida Sin Barreras apostem per la integració de persones amb discapacitat, també en el món laboral. Per aquest motiu col·laborem amb associacions d’integració com el grup MIFAS.

 

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu