sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

S'estrena la pel·lícula CUERDAS al Festival de Sitges

cuerdas salvaescales accesibilitat sitges

Del 3 al 13 d'Octubre se celebra el Festival de Cinema de Sitges, on s'ofereix el millor de la producció internacional en cinematografia fantàstica.

Es tracta d'una de les exposicions cinematogràfiques més reconegudes d'Europa i ja porten 52 edicions amb reproduccions que engloben un gran univers de projeccions i exhibicions fantàstiques.

En el festival, destaca la presència de grans directors cinematogràfics d'àmbit nacional i també internacional.

Aquest any, en Válida sin barreras hem col·laborat amb la producció de la pel·lícula CUERDAS, amb la instal·lació d'una plataforma salvaescales que podrem veure en pantalla. Es tracta d'un llargmetratge de intrega i terror realitzat pel director José Luis Montesinos que s'estrenarà en aquest prestigiós Festival sumant-se a aquesta selecció de pel·lícules fantàstiques.

CUERDAS narra la història d'Elena, una jove tetraplègica, i el seu gos Athos, que es retiren a viure a una masia de camp. Un accident deixa incomunicada a la protagonista i el seu amic sembla haver contret una estranya malaltia. A partir d'aquí, comença un thriller de supervivència en el qual qualsevol obstacle es presenta com un gran repte.

Si t'agraden aquest tipus de pel·lícules, no te la pots perdre!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu