sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

SALÓ SIN BARRERAS 2018: Accessibilitat, majors i Ajudes Tècniques

salo sin barreras accessibilitat

Aquest saló va destinat als professionals de la Sanitat, Empreses d'Ajudes Tècniques, Fundacions, Organismes Públics, Associacions i públic en general.

SIN BARRERAS pretén ser el punt de trobada de tots els sectors que contribueixen a millorar la qualitat de vida de les persones amb algun tipus de discapacitat o dependència i de les seves famílies. Associacions, Organismes i Empreses mostraran els seus programes i avanços tècnics, posats a la disposició d'aquells col·lectius als quals SENSE BARRERES està especialment dirigit.

Juntament amb els representants de les associacions i organismes de persones amb discapacitat, les autoritats del Govern Basc, Ajuntament de Vitòria-Gasteiz, Diputació Foral de Alava i de la Fundació Vital abordaran en presentacions i taules rodones les iniciatives destinades a prop del nou per cent de la població basca que declara alguna limitació per a les seves activitats de la vida diària. La inserció laboral, el turisme adaptat, esport i els avanços tècnics seran les principals temàtiques d'aquest cicle de conferències.

 

Més informació en: http://www.salonsinbarreras.com/

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu