sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Salvaescales Elatum y Unum

salvaescales elatum y unum producte|salvaescales elatum y unum producte

A la primavera ens fa venir ganes de reactivar-nos. Si a vosaltres també, us presentem Elatum i Unum, dues de les nostres solucions salvaescales que us permetran moure-us amb total autonomia dins i fora de la llar.

Elatum és un elevador vertical perfecte per a salvar desnivells petits, de fins a 1,5 metres. És molt segur i silenciós. Es pot instal·lar tant en interiors com intempèrie gràcies als seus acabats d’acer inoxidable. Aquest elevador no necesita fossat i és molt segur, ja que disposa d’una persiana de protecció sota la màquina.

Unum és una cadira salvaescales especial per a trams d’escala corbs i interiors. Funciona amb un sistema d’un únic rail. És discreta, elegant, confortable i segura. A més, s’adapta pràcticament a qualsevol tipus d’escala, a ambdós costats, i la seva instal·lació no requereix obres. Com la resta de cadires de Válida sin barreras, és plegable, per tant ocupa molt poc espai en el lloc on s’instal·la.

Ens movem? És clar! A aprofitar aquests dies cada vegada més llargs.

 

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu