sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Salvaescales, elevadors… Un filó per a l’èxit del seu negoci?

plataformes salvaescales en locals comercials|plataformes salvaescales per a botigues

Cadires pujaescales, plataformes elevadores, elevadores verticals… Quants d’aquests els trobem a restaurants, locals, teatres, discoteques?

Doncs segons, José Luis Gutiérrez Brezmes, val la pena parar atenció a l’accessibilitat física del local ja que pot ajudar als negocis a augmentar la seva clientela potencial.

I és que, Gutiérrez Brezmes en el seu llibre Accesibilidad, afirma que estudis de psicologia de la percepció han comprovat que quan un establiment mercantil disposa de rampes adequades, salvescales, pujaescales, banys adaptats per a persones amb discapacitat, cartes en Braille, es crea en els clients una atmòsfera i una sensació de més seguretat i confiança.

També indica que empreses multinacionals com Microsoft han notat un increment de la productivitat en disposar d’immobles accessibles.

Així doncs, adaptar els locals, a banda de ser una acció inclusiva i que millora la qualitat de vida de moltes persones, pot traduir-se en ingresos i en una bona imatge comercial. Val la pena dedicar una estona a valorar-ho.

 

Font: eluniversal.com.mx

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu