sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Sant Jordi accessible

El 23 d’abril es celebra el dia internacional del llibre i a Catalunya la diada de Sant Jordi. Regalar una rosa o el llibre suposa una tradició que mobilitza multitud de ciutadans, més enllà de les tradicionals llibreries i floristeries. Centres educatius, associacions, fundacions i organitzacions sense ànim de lucre han anat incrementant la seva participació. Sant Jordi suposa una oportunitat per aconseguir ventes, però sobretot solidaritat.

El fet de comprar una rosa o un llibre va més enllà que una simple transacció comercial. Comprar a una entitat social suposa col·laborar directament ajudant a moltes altres persones, aconseguint un producte d’alta qualitat amb un plus de responsabilitat social. Aquest any podràs trobar multitud d’esdeveniments i llocs on poder ajudar a altres persones. Algunes activitats solidaries en aquest mapa de Sant Jordi accessible son:

- La Fundació Miquel Valls, entitat que ajuda a les persones amb Esclerosis Múltiple Amiotrófica, tindrà una parada en el centre de la Rambla de Barcelona. En aquesta es podran trobar llibres, marxandatge i productes relacionats amb la diada.

- El Grup MIFAS, entitat que representa les persones amb discapacitat física de Girona, anima a penjar experiències sobre la diada al seu Facebook.

- I si prefereixes una activitat alternativa, la Associació Alba ofereix una interesant proposta gastronòmica.

Aquest Sant Jordi no et quedis a casa. I si finalment no t’ha donat temps, et podem ajudar. Pots descarregar-te gratuïtament una postal exclusiva per Sant Jordi. Només necessites imprimir-la en un foli gruixut i retallar-la. Feliç diada! 

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu