sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Sara Marín guanya 5 medalles d'or en els Jocs Olímpics per persones amb Síndrome de down

Sara Marín està feliç, molt feliç. I és que després de temps preparant-se ha guanyat 5 medalles en els Jocs Olímpics per a persones amb Síndrome de Down en les categories: pilota, cèrcol, cintes, claves i el premi a la millor esportista dels jocs.

Aquesta jove d'Elx va estar preparant-se dur durant molt temps: tres hores diàries de dilluns a divendres, i incrementant la càrrega horària just abans de la competició. Però l'esforç ve de molts anys enrere: Marín té 20 anys i des dels 3 que practica esport.

Les seves entrenadores la van acompanyar a tot moment: Titi Alberola i Lídia Marín, i la Sara no va poder evitar emocionar-se després de les victòries.

Però aquesta campiona encara gaudeix de méspremis, a part de les medalles, ha guanyat nou campionats d'Espanya individuals i set de col·lectius.

Felicitats Sara!

Endavant amb l'esport inclusiu i sense barreres.

 

Font: catalunyadiari.mon.cat

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu