sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Segell Bequal

És la seva empresa socialment responsable amb la discapacitat? Si és així, pot acreditar-ho amb aquest nou certificat, el segell Bequal, que distingeix els negocis socialment responsables amb les persones discapacitades.

Per obtenir-lo, les companyies han de complir el seu compromís social amb la discapacitat en diferents àmbits: estratègia i lideratge, gestió de recursos humans, accessibilitat, compra responsable, clients, acció social i comunicació.

Encara que poden sol·licitar-lo tot tipus d’empreses, està especialment pensat per a les de més de 50 treballadors i presenta 3 nivells de valoració: Bequal, Bequal Plus i Bequal Premium, segons el seu grau de compromís amb les persones amb diversitat funcional. Un cop aconseguit, té una vigència de 3 anys, i pot renovar-se anualment.

El Segell Bequal és otorgat per la Fundación Bequal, formada pel CERMI, la Fundació ONCE, FEACEM i la Fundació Seeliger i Conde Diversity. L’objectiu d’aquest certificat? Promoure la inclusió de les persones amb algún tipus de discapacitat.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu