sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Segona victòria del nostre equip, el Válida sin barreras CB Mifas!

Aquest cap de setmana, els nostres jugadors del Válida sin barreras CB Mifas es van alçar amb la victòria davant del CD Discasport de Mallorca, amb un 73 a 38!

Va ser un equip fluït pels de Girona, ja que van saber pressionar a tota la pista, aconseguint que els joves balears perdessin les pilotes. Unes pilotes que van convertir en cistelles encertades.

En aquest partit es va incorporar al joc Salvador Huesca, el segon entrenador del Válida sin barreras CB Mifas donis de principis de temporada, i que després de 10 anys va tornar a la pista.

Si voleu assistir i gaudir amb aquests emocionants partits de básquet en cadira a de rodes, teniu una oportunitat aviat: el diumenge 5 de març a les 12h el Vàlida sense barreres CB Mifas jugarà contra el líder de la clasificiación, el CE Global Basket UAB de Sabadell en el pavelló de Girona Fontajau.

Us esperem a tots i totes!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu