sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Seguretat i proximitat al servei del seu ascensor.

Válida sin barreras complementa la seva gamma de productes i serveis en accessibilitat amb el llançament de la divisió Válida Lift, especialitzada en el manteniment de tot tipus d'ascensors, garantint en tot moment la màxima seguretat i servei de proximitat amb l'usuari.

Per aconseguir aquest compromís amb el client, disposa d'un centre d'atenció telefònica les 24 hores del dia, així com un servei tècnic els 365 dies de l'any per resoldre qualsevol tipus d'incidència amb la màxima rapidesa i efectivitat.

A més, s'ha reforçat d'un equip de tècnics amb més de 15 anys d'experiència en el sector, altament preparats per al manteniment i la reparació d'ascensors de qualsevol tipus de marca, i sempre amb recanvis originals.

Així mateix, Válida Lift també s'ha especialitzat en la instal·lació d'ascensors (elèctrics i hidràulics) per a edificis d'obra nova i rehabilitació d'edificis ja existents, així com en la modernització d'ascensors equipant-los i renovant-los amb els dispositius més avançats quant a estalvi energètic i elements de seguretat.

Válida Lift pertany al Gremi d'Ascensoristes i està reconeguda com a Empresa Conservadora d'Ascensors. A més, compta amb la garantia de Válida sin barreras, empresa de referència en el món de l'accessibilitat en l’àmbit nacional.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu