sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Sensuales, un llibre de relats sobre sexe i afecte en la discapacitat.

Darrere d’aquest títol sinuós s’amaga un recull d’històries sobre les relacions sexuals o d’afectivitat entre persones amb discapacitat, sovint malvistes o eclipsades pel tabú de la societat.

Clar Clos i Gemma Deulofeu plantegen en aquest llibre de relats un discurs de normalització, eliminant aquells mites relacionats amb el sexe i la discapacitat, amb la voluntat de frenar la discriminació i, fins i tot, la sobreprotecció per tal de garantir la màxima qualitat de vida, plaer i felicitat de les persones.

Les històries que ens presenten són d’amor, de desig, de plaer i, sobretot, de sensualitat. Així mateix i, al final de cada relat, les autores mitjançant unes notes construeixen una guia de referència i orientativa per als professionals i familiars que alguna vegada s’han trobat desconcertats a l’hora d’afrontar el tema.

Ambdues escriptores, professionals amb experiència  en el món de la psicologia vinculada amb la discapacitat, la sexualitat i la parella, volen aconseguir que les persones amb algun tipus de discapacitat, ja sigui física, intel·lectual o sensorial, juntament amb les seves famílies, deixin de sentir-se soles.

Des de Válida sin barreres encoratgem aquestes iniciatives que permeten una major inclusió de les persones amb discapacitat a la societat.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu