sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Sessió sobre accessibilitat al Centre de Recursos per a la gent gran de Salt

accesibilitat en el Centre de Recursos pper a la gent gran de Salt

Ahir, dimarts 2 de juny, Vàlida sin barreras va realitzar una nova sessió sobre accessibilitat al Centre de Recursos per a la gent gran de Salt (Girona). L'objectiu d'aquesta trobada era apropar les últimes novetats directament al públic interessat i establir un diàleg sobre les principals inquietuds a l'hora d'adaptar la llar.

L'esdeveniment va comptar amb plena assistència i al llarg de la tarda es van ser sumant persones interessades, superant ràpidament les 20 persones. Durant la presentació, es van abordar les principals solucions en accessibilitat, com les cadires salvaescaleras o els elevadors de curt recorregut. En la part final de la sessió informativa es va presentar la cadira de rodes Genny, sent un dels productes que més destacats.

Després d'una pausa per prendre el cafè, dos assistents a l'esdeveniment van provar la Genny, demostrant un gran domini als pocs segons d'asseure's. Això demostra el funcionament summament fàcil i intuïtiu d'aquesta revolucionària cadira de rodes amb tecnologia Segway.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu