sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Set experiències accessibles per conèixer Madrid

Turisme accessible ciutat de Madrid

El projecte es va presentar a la Fira Internacional de Turisme (FITUR) i desenvolupa recorreguts a espais com el Paseo del Arte, el Madrid de los Asturias, el carrer d’Alcalà, el barri de Las Letras, El Retiro i el barri de Salamanca, així com també el recorregut entre Chueca – Malasaña i Princesa - Moncloa.

Entre els recursos que inclou aquesta guia destaquen punts d’informació turística, museus, teatres amb visites guiades, monuments, places, jardins i activitats d’oci, a més de dades sobre el transport adaptat i agències especialitzades en turisme adaptat.

A més, aquesta edició disposa d’informació en Braille i macro caràcters, per a persones amb discapacitat visual i està disponible a la xarxa d’oficines de turisme i també poden descarregar-se a través del portal oficial de turisme de la ciutat de Madrid.

El principal objectiu d’aquesta publicació i iniciativa és proporcionar propostes d’interès turístic adaptades i donar la informació necessària prèvia perquè els usuaris puguin planificar el viatja sabent l’accessibilitat de la ciutat i totes les opcions que ofereix la capital, ja que és una de les ciutats més connectades del món i de les més visitades. 

Font: efe.com

 

Descarrega't la guiaturística: 

https://www.esmadrid.com/sites/default/files/documentos/madrid_accesible_en_siete_dias.pdf 

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

salvaescales google
menu