sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Setmana de Portes Obertes del CEAPAT

Comença la semana dedicada al món de l’accessibilitat i les tecnologies de suport. Fins el 14 de juny, Madrid acollirà la Setmana de Portes Obertes del Ceapat (Centre de Referència Estatal d’Autonomia Personal i Ajudes Tècniques).

Durant aquests 5 dies, els visitants coneixeran productes, iniciatives i projectes d’interès al voltant de com aconseguir una vida més fàcil i autònoma. A més, un equip de professionals asessoraran, oferiran informació i debatran sobre quines són les solucions òptimes en accessibilitat.

Les jornades es completen amb una exposició de productes de suport, perquè tothom comprobi de primera mà la seva funcionalitat.

Válida sin barreras no podia perdre’s aquest event i hi participarà amb les solucions salvaescales Eruca i Eficacis. Dos pujaescales amb els que la persona amb discapacitat o mobilitat reduïda millorarà en qualitat de vida, al mateix temps que la persona cuidadora reduirà l’esforç físic que ha de realizar diàriament.

Inscripcions i més informació a [email protected]

Us hi esperem!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu