sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Si millores el teu edifici, millora la teva vida.

Si millores el teu edifici, millora la teva vida.

Amb aquesta premissa es presenta el programa d'ajudes de Foment per a la rehabilitació d’edificis, amb l'objectiu de dotar-los de major eficiència i confort, augmentar el seu aïllament i l'estalvi energètic, així com de disposar de millors accessos.

Válida Lift, la divisió de Válida sin barreras especialitzada en solucions integrals per a l'elevació vertical, posa al servei de totes aquelles persones interessades en la rehabilitació d'edificis informació relativa a les ajudes existents per a la instal·lació d'ascensors i supressió de barreres arquitectòniques per millorar l'accessibilitat dins de l'edifici.

Entre aquestes ajudes, el Ministeri de Foment finança aquelles obres i treballs que procurin per la conservació, l'eficiència energètica i l'accessibilitat dels edificis. Un requisit indispensable és que els edificis que s'acullin a aquestes ajudes han de ser anteriors de 1981 i el 70% de la superfície construïda ha de ser d'ús residencial i habitatge habitual dels beneficiaris.

Se'n poden beneficiar les comunitats de propietaris, agrupacions de comunitats de propietaris i propietaris únics d'edificis d'habitatges, entre d'altres. Així mateix també es podran beneficiar les administracions públiques, els organismes i les entitats de dret públic quan siguin edificis destinats al lloguer durant 10 anys.

La quantia màxima no podrà superar els 11.000€/habitatge i per cada 100m2 de superfície útil del local, tenint com límit el 35% del cost subvencionable de l'actuació (50% en cas de millora de l'accessibilitat).

L'adjudicació de les ajudes estarà vinculada a un informe d'avaluació d'edificis i al projecte de l'actuació a realitzar.

La sol·licitud d'ajudes la gestionarà cada Comunitat Autònoma. Aquesta informarà sobre les convocatòries o procediments d'adjudicació.

Totes aquelles persones que estiguin interessades a rebre més informació sobre l'obtenció d'ajudes per a la rehabilitació d'edificis poden consultar tots els seus avantatges en www.fomento.es, trucant al telèfon gratuït 900 900 707 o enviant un correu electrònic a portal.vivienda@fomento.és.

Si el que voleu és informació quant a solucions per a la instal·lació d’ascensors  en edificis orientats a la rehabilitació o solucions per a millorar l'accessibilitat, VÁLIDA LIFT posa a la seva disposició un servei d’assessorament gratuït, trucant al telèfon gratuït 900 414 000 o enviant un correu electrònic a [email protected]. Per a més informació: www.validalift.cat

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu