sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Simplit, el certificat que fa la vida més fácil

Fer la vida més fàcil és l’objectiu de Válida sin barreras, i també el de Simplit, un certificat que garanteix que un producte o servei és de fàcil ús i que el seu disseny està especialmente pensat per a satisfer les necessitats de les persones grans.

El segell Simplit, creat per la Unió Democràtica de Pensionistes i Jubilats d’Espanya i l’Institut de Biomecànica de València, en col·laboració amb l’associació Espanyola de Normalització i Certificació (AENOR) valora la senzillesa i simplicitat de productes i serveis de diferents sectors com el de l'habitatge, l’alimentació, la formació o el transport.

El certificat és d’utilitat per a tots, sobretot però, com hem dit, per a un sector poblacional cada vegada més ampli: actualment hi ha 600 milions de persones al món que superen els 60 anys. Al nostre país, representen el 17% de la població, i segons l’Institut Nacional d’Estadística, al 2052 el 37% dels espanyols tindrà més de 64 anys.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu