sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

"Sin Barreras" de Aena va atendre 1 milió de persones amb mobilitat reduïda

El servei de mobilitat reduïda “Sin Barreras” és de caràcter gratuït i s’ofereix a l’usuari tant en les sortides com arribades dels vols, així com en les connexions als aeroports.

“Sin Barreras” funciona de la següent manera: un agent d’assistència ajuda al passatger amb poca mobilitat durant tot el seu recorregut per l’aeroport de sortida (facturació, control de seguretat, serveis, botigues i embarcament) fins a ubicar-lo al seient de l’avió.

Posteriorment, a l’aeroport de destí, la persona encarregada d’aquest servei assisteix a la persona amb discapacitat a desembarcar de l’avió, recollir l’equipatge i l’acompanyar fins al punt de trobada a la terminal.

 

Com sol·licitar el servei?

El servei “Sin Barreras” s’ha de sol·licitar en el moment de realitzar la reserva, ja que s’ha d’advertir a la companyia aèria o a la agència de viatges que especifiqui les limitacions del passatger.

Aena recomana que s’informi d’aquesta petició com a mínim 48 hores abans del vol, per a garantir la disponibilitat de l’assistència. També es pot tramitar a través de la seva pàgina web: www.aena-aeropuertos.es o trucant al servei d’Informació i Atenció d’Aena Aeropuertos (902 404 704).

 

Un servei molt valorat

Des de la seva posada en marxa al 2008 el servei “Sin Barreras” està molt ben valorat pels usuaris, que li otorguen una puntuació de 4,74 sobre un màxim de 5.

Val la pena destacar que ha rebut diversos guardons, entre els que destaca el “Premi Ciutadania a les Bones Pràctiques en els Serveis Públics” del Ministeri de Política Territorial i Administració Pública.

El servei “Sin Barreras” va atendre 287.000 peticions a l’aeroport Madrid-Barajas, 115.000 a Barcelona-El Prat i 127.000 a Palma de Mallorca al 2012.

Per a poder accedir a aquest servei, Aena ha habilitat 186 punts de trobada accessibles als seus 42 aeroports i 2 heliports. A més, disposa de 95 autobusos elevadors o ambulifts, 100 furgonetes, 1.840 cadires de rodes i prop de 1.500 agents d’assistència amb alta qualificació professional.

Tant a l’interior com a l’exterior dels edificis terminals trobem ben senyalitzats els punts “Sin Barreras”.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu