sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Sinergies accessibles!

Per aconseguir l’accessibilitat universal i fomentar la sensibilització de la societat és indispensable unir esforços. Per això, Válida sin barreras ha renovat el conveni amb el Comité Español de Representantes de Personas con Discapacidad (CERMI), per tercer any consecutiu. Un marc de col·laboració en el que s’uniran sinergies i es generaran activitats orientades a promocionar l’autonomia de les persones amb discapacitat, el disseny per a tots i l’eliminació de les barreres de qualsevol tipus.

Així doncs, Válida sin barreras, empresa dedicada al sector dels productes de suport en matèria d’accessibilitat, segueix fidel a la seva filosofia de fer un món més fàcil, i renova i amplia les col·laboracions i patrocinis amb entitats públiques i privades. El resultat d’aquestes accions es tradueix en nombrosos beneficis per a la societat civil.

Interessos comuns. Solucions per a tots.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu