sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Sinergies per un món sense barreres

Válida sin barreras, Serveis Sociosanitaris Generals (SSG) i Adom Autonomia uneixen esforços per millorar la qualitat de vida de les persones amb mobilitat reduïda o discapacitat.
Gràcies a un nou acord de col·laboració, les persones usuàries del servei SSG, dedicat al transport sanitari a Catalunya, podran resoldre dubtes i rebre tot l'assessorament que requereixin sobre accessibilitat, adaptació de banys i adaptació de vehicles de manera totalment personalitzada i gratuïta.


D'aquesta manera, les persones amb poca mobilitat o diversitat funcional podran valorar si a la seva llar és més pràctic instal·lar-hi una cadira salvaescales o un elevador, si ja no és necessària la banyera i és millor substituir-la per un plat de dutxa 100% pla per evitar caigudes o si pujar la cadira de rodes al vehicle amb una grua representa un estalvi de temps i més comoditat.

També a l'estiu, Válida sin barreras segueix apostant per establir noves sinergies amb entitats i organitzacions del sector per poder millorar la qualitat de vida de les persones grans o amb discapacitat. 

Gràcies a tots els que se sumen a la nostra meta d'aconseguir un món sense barreres!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu